2024 Öğretmen Atama Sayısı Belli Oldu

2024 Öğretmen Atama Sayısı Belli Oldu
Sözcü Gazetesi yazarı Sultan Uçar 2024 yılı öğretmen atama sayısını açıkladı. Ayrıca Yusuf Tekin'in açıklamalarını yorumladı.

“Öğretmen atama sayısı net ama söylemem. Pazartesi günü kabine sonrası” Bu sözler 1.2 milyon öğretmen, 19 milyon öğrencinin başındaki Yusuf Tekin'in.

Özet: Reis açıklayacak. Yekisizim Öyleyse ben açıklayayım: 2 bini şehit, gazi yakını ve engelli TOPLAM 24 BİN

Yerli Einstein Ehmet’in gelini Kübra kızı herkes ikna eder. Gazetecilik, ikna olma sanatı değildir. İkna olsan ne olur? Olmasan ne olur?

Sorularını gazeteci ciddiyetiyle soracaksın ufaklık. Türkiye birincisi öğretmenlerin mülakatta elenmesinin adı torpildir.

Öğretmenlere alanında 75 soru soruluyor. Yüzde 85’den fazlası ÖABT’de 60 ve üstü net yapıyor. Kimse mülakat olmasa, 5-10-19 netle falan atanmıyor. Bakanın bu teorisi doğru olsa ülkedeki tüm eğitim fakültelerini kapatmak gerekir. Algı işlerini bırakın.

Öğretmenlerin emeklilik için 65 yaş hatta son güne kadar beklenmesinin kimseye yararı yok. Öğretmenlerin hakları eksiksiz verilip, emeklilik önce 60 yaş ve kademeli olarak 55’e çekilmeli Hak ettiği emekli maaşını alsa kıdemli öğretmenlerimiz eminim 1 gün bile durmazlar.

Sultan Uçar

Etiketler :