Ünlü Akaryakıt Devi Satıldı İşte Yeni Sahipleri 250 Şubesi Bulunuyordu

Ünlü Akaryakıt Devi Satıldı İşte Yeni Sahipleri 250 Şubesi Bulunuyordu
Altınbaş Petrol'ün Zeren Group'a Devri Tamamlandı: 259 Akaryakıt İstasyonu ve 6 Depolama Tesisi Yeni Sahibine Kavuştu

259 akaryakıt istasyonu ve 6 depolama tesisiyle Türkiye'nin önemli akaryakıt oyuncuları arasında yer alan Altınbaş Petrol A.Ş.'nin Zeren Group Yatırım Holding'e devri tamamlandı. Ocak ayında yapılan satış işlemleri Rekabet Kurumu tarafından onaylanmış ve geçtiğimiz haftalarda devir işlemleri gerçekleştirilmişti.

alpet5.webp

Türkiye'nin Her Yerinde Altınbaş Petrol İstasyonları

2023 Kasım ayında satış işlemleri konusunda anlaşmaya varan tarafların başvurusu onaylandıktan sonra, Altınbaş Petrol'ün tüm hisseleri Zeren Group'a devredildi.

Zeren Group Kimdir?

Zeren Group, mali müşavirlikten danışmanlığa, bilgi teknolojilerinden otomotive, gayrimenkul yatırımından inşaata kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren bir firma. Bu devralma ile Zeren Group, farklı sektörlerdeki deneyimini ve güçlü portföyünü daha da geliştirme imkanı yakalıyor.

Altınbaş Petrol'ün Zeren Group'a Katkıları

Altınbaş Petrol'ün Alpet markası altında sahip olduğu akaryakıt istasyonları ve depolama tesisleri, Zeren Group'un stratejik büyüme hedeflerine katkı sağlayarak şirketin rekabet gücünü artırabilir. Bu işlem, enerji sektöründeki faaliyetlerini çeşitlendirmek isteyen Zeren Group için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Zeren Group Yönetimi

Zeren Group Yönetim Kurulu Başkanı koltuğunda Mustafa Yiğit Zeren oturuyor ve yönetim kurulu aile üyelerinden oluşuyor.