Türkiye'nin Yakından Tanıdığı Dev Şirket İşçilere 18 Maaş İkramiye Dağıttı

Türkiye'nin Yakından Tanıdığı Dev Şirket İşçilere 18 Maaş İkramiye Dağıttı
Baykar, dünyanın önde gelen savunma teknolojisi şirketlerinden biri olarak biliniyor. Son olarak, şirket, çalışanlarına oldukça cömert bir kâr payı dağıttı. Bu kâr payı, ortalama 18 aylık maaşa denk geliyor.

İnsansız hava araçları konusunda dünya genelinde en fazla ihracat yapan firma olan Baykar, önemli bir karar daha aldı. Şirket, 6 yıldan uzun süredir emek veren veya 2 yıldan fazla bir süredir birim yöneticisi olarak görev yapan çalışanlarına özel olarak kâr payı dağıttı. Bu kâr payının da yaklaşık olarak 18 aylık maaşa tekabül ettiği belirtiliyor.

Şirket yönetimi, bu kararı çalışanlara bir mektup ile duyurdu. Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın imzasını taşıyan mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Şirketimizin kazancının bir kısmını, uzun yıllar boyunca emek veren veya sorumluluk alan çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan gurur duyuyor, emekleriniz ve kararlılığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle aynı yolda yürümek bize onur veriyor."

baykar-mektup-1.jpg