Solana Tekrar 200 Dolar Olacak mı?

Solana Tekrar 200 Dolar Olacak mı?
Merhaba! Bir sonraki büyük boğa piyasasında Solana'nın değeri şu anki değerinin 10 ila 15 katı artarak son boğa piyasasının zirvesine yakın fiyatlara ulaşabilecek mi? Bunun mümkün olduğuna inanıyorum ve Solana'nın...

Merhaba! Bir sonraki büyük boğa piyasasında Solana'nın değeri şu anki değerinin 10 ila 15 katı artarak son boğa piyasasının zirvesine yakın fiyatlara ulaşabilecek mi? Bunun mümkün olduğuna inanıyorum ve Solana'nın neden 10 ila 15 kat artış elde edebildiğinin yedi nedenini hemen açıklayacağım.

Fiyat Geçmişi ve Hesaplama

Solana'yı yaklaşık 8 dolar iken satın aldıysanız, zaten yatırdığınızın iki ila üç katını kazanıyorsunuz demektir. Bir Solana coinin fiyatı şu anda yaklaşık 22 dolar, yani "10 ila 15 kat artış" dediğimde şunu kastediyorum: O. Solana'nın fiyatı 20 dolar veya altına düşerse, buradan 15 kat artacağını görebiliyorum. 22$ veya biraz daha fazla bir tutarla girerseniz 10 kat büyüme mümkün görünüyor.

Bunun sadece benim görüşüm olduğunu ve finansal tavsiye olmadığını unutmayın. CoinGecko, pazarın şu anda yaklaşık 1,2 trilyon dolar değerinde olduğunu ve bunun öncekinden %1,4 daha fazla olduğunu söylüyor. Bu makalenin yazıldığı sırada Solana yaklaşık %2,8 artış gösterdi ve piyasa değeri 8,7 milyar dolardı. Fiyatı 22,28 dolar civarında. Buradan 10 katlık basit bir artış, Solana için bu fiyatı yaklaşık 220 dolara çıkaracaktır ki bu da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolara yakındır.

SOL'ATH

CoinGecko, Solana'nın tüm zamanların en yüksek seviyesinin 259,96 dolar civarında olduğunu, bunun da yaklaşık 260 dolar olduğunu gösteriyor. Ancak biraz daha yüksek bir zirveye ulaştı. İşleri basit tutmak için şimdilik 260 dolarla yetinelim. Şimdi, 10x, 15x ve hatta 100x gibi olası getirileri nasıl hesaplayacağınızı öğrenmek istiyorsanız (Solana'nın 100x'e ulaşacağını sanmıyorum), en iyi yol mevcut fiyatı veya piyasa değerini kaç kez çarpmaktır? büyüyeceğini düşünüyorsun.

Solana'nın fiyatı yaklaşık 22,28 dolar olduğundan, 10 kat büyüme görmek için bu fiyatı 10 ile çarpardık. Bu matematiğe dayanarak Solana için olası fiyat hedefi 222 dolar olacaktır. Ancak Solana'nın fiyatı 20 dolar civarına düşerse ve 10 kat artmasını beklerseniz hedefiniz 200 dolar olacaktır. Ancak 22 dolarda bile 10 katlık bir artış tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolar kadar olmayacaktır.

Şimdi, Solana'yı 20 dolara satın alırsanız ve 15 kat büyürse, fiyat Solana başına 300 dolar civarında olacaktır ki bu da tüm zamanların en yüksek seviyesinden daha fazladır. Bu, Solana'nın önceki zirve noktasından çok daha büyük ilerlemeler kaydedebileceğini gösteriyor. Bunun sadece uydurma bir hikaye olduğunu ve finansal tavsiye olmadığını unutmayın. Harcamaya karar vermeden önce daima kendi çalışmanızı yapmalısınız.

Solana'nın farklı büyüme senaryolarına dayalı olası fiyat hedeflerinin neler olduğunu, mevcut fiyatını ulaşmasını istediğiniz büyüme faktörüyle çarparak öğrenebilirsiniz. Örneğin, Solana'nın fiyatının şu anki 20$ seviyesinden 15 kat arttığını görmek istiyorsanız, 20$'a 15$ eklersiniz. Bu size 300$'lık bir fiyat hedefi verir.

Örneğin, 22$'lık bir fiyatla başlarsanız ve bu fiyatın 15 kat artmasını istiyorsanız, 22'yi 15 ile çarparsınız, bu da size 330$'lık bir fiyat hedefi verir. Bu nedenle Solana'yı 20 dolar veya daha düşük bir fiyata satın alırsanız 15 katlık bir artışın daha muhtemel olacağını söyledim. Elbette bu, bir sonraki güçlü boğa koşusu sırasında ne olacağına dair sadece bir tahmin. Satın alırken her zaman kendi güvenliğinizi ve durumunuzu düşünmelisiniz.

Solana da benim sahip olduğum bir şey ve fiyatı düştüğünde ortalamayı düşürmek için kullandım. Bu fiyat hedeflerine ulaşılması durumunda piyasa değerinin ne olabileceğini bilmek istiyorsanız tek yapmanız gereken mevcut piyasa değerini aynı büyüme faktörüyle çarpmak. Piyasa değeri şu anki 8,7 milyar dolar seviyesinden 10 kat artsaydı 87 milyar dolara ulaşacaktı.

Emin olmak için hadi bir hesap yapalım:

10 çarpı 8,7 milyar dolar 87 milyar dolar eder.

8,7 milyar doları 15 ile çarparsanız 131 milyar dolar elde edersiniz.

Bir coinin ne kadar büyümesinin beklendiğini temel alan bu yöntem, size onun gelecekteki piyasa değerini ve fiyatını tahmin etmenin hızlı bir yolunu sunar. Bunun yalnızca ne kadar büyüme olabileceğini anlamanın bir yolu olduğunu unutmayın; maddi yardım değil. Harcamaya karar vermeden önce her zaman çok fazla çalışma yapmalı ve kendi mali durumunuzu düşünmelisiniz.

İşte Solana'nın değerinin bir sonraki boğa piyasasında on kat artma olasılığını artıracağını düşündüğüm yedi neden: Başka faktörlerin de olduğunu belirtmek önemlidir, ancak bir sonraki döngüde önemli olacağını düşündüğüm üç büyük faktöre odaklanacağım.

Neden Solana Bir Sonraki Büyük Düşünce?

Öncelikle Solana'nın grubu hâlâ çok güçlü ki bu da çok önemli. İkincisi, Solana'nın faydalı olduğu açık ve bu da bizi üçüncü noktaya getiriyor: devasa ortamı. Bu ekosistemde öne çıkan üç değişiklik var:

Solana Pay'in anlaşmaların yapılma şeklini tamamen değiştirmesi mümkün.

Solana Saga Cep Telefonu : Mobil teknolojiye yapılan bu hamle, Solana'nın kullanım alanlarını çok daha geniş kapsamlı hale getirebilir.

Helium'un Solana'ya Taşınması: Bu, Solana'ya Nesnelerin İnterneti özelliklerini ve açık hücre ağlarını ekler; bu da Saga telefonunun piyasaya sürülmesiyle iyi gider. Solana'nın büyümesi büyük ölçüde ekosistemin bu kısımları tarafından yönlendirilecektir. Solana'da NFT'lerin büyümesi bir diğer önemli konu. Zaten NFT'ler için en iyi araç, ancak bu alanda onu daha da iyi hale getiren bazı şeyler var. NFT'lerin önünde parlak bir gelecek var ve Solana da bunun önemli bir parçası.

Kısmen büyük yatırımcıların ilgisinden dolayı çok para geliyor. Örneğin Grayscale yakın zamanda büyük yatırımcılar için bir Solana vakfı kurdu. Büyük paranın bu ilgisi Solana'nın büyümesi üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir.

Boğa piyasası yaklaştığında, iyi bir şeyi kaçırmak istemedikleri için muhtemelen daha fazla insan Solana'dan alışveriş yapacaktır. Boğa koşusu sırasında, piyasanın genel olarak heyecanlı olması nedeniyle Solana'nın değerinin tavan yapması muhtemel.

Kısacası tüm bunlar Solana'nın değerinin 10-15 kat artmasına neden olabilir. Lütfen bunun sadece benim görüşüm olduğunu ve finansal tavsiye olmadığını unutmayın.

Etiketler :