Berber Fiyatları Can Yakıyor! 2024 'te Yüzde 50 Zam Yapıldı!

Berber Fiyatları Can Yakıyor! 2024 'te Yüzde 50 Zam Yapıldı!
2024 berber fiyatları vatandaşların cebini yakıyor. Özellikle İstanbul'da bazı semtlerde 300 Lirayı geçen saç-sakal kesim ücretleri vatandaşları isyan ettiriyor.Bir vatandaş sadece saç kesimine 230 TL ödediğini belirterek "Ayda...

2024 berber fiyatları vatandaşların cebini yakıyor. Özellikle İstanbul'da bazı semtlerde 300 Lirayı geçen saç-sakal kesim ücretleri vatandaşları isyan ettiriyor.

Bir vatandaş sadece saç kesimine 230 TL ödediğini belirterek "Ayda bir gidiyoruz. Çok takılmıyorum ama her asgari ücret artışında zam gelmesi can sıkıyor." dedi.

Başka bir vatandaş ise İstanbul Ataşehir'de 2 hafta önce 200 TL olan berber fiyatlarının bugün itibarile saç-sakal 300 TL olarak güncellendiğini belirtti. Yüzde 50 zam geldiğini belirten vatandaş "normal buluyorum" açıklamasında bulundu.

Berber fiyatları o il ya da ilçede Berberler Odası'nın kararıyla zamlanıyor. Fiyatlar sabit olmak zorunda. Ancak Kuaför ya da bakım merkezileri Berberler odasına bağlı değil. Dolayısıyla istedikleri kadar zam yapıyorlar.

Kaynak:baskatip.com Haberin Yeni Adresi

Etiketler :