Başkatip'ten 2024 Otomobil Fiyatları Düşecek Uyarısı!

Başkatip'ten 2024 Otomobil Fiyatları Düşecek Uyarısı!
Eski başkatip Erol Durmaz 2024 yılında ikinci el otomobil fiyatları düşecek mi sorusuna yanıt verdi.Başkatip.com Özel Haber / Ankaraİkinci el otomobil fiyatlarının zaten bir kaç aydır durağan olduğunu belirten Durmaz, noterde...

Eski başkatip Erol Durmaz 2024 yılında ikinci el otomobil fiyatları düşecek mi sorusuna yanıt verdi.

Başkatip.com Özel Haber / Ankara

İkinci el otomobil fiyatlarının zaten bir kaç aydır durağan olduğunu belirten Durmaz, noterde işlerin nasıl yürüdüğünü de anlattı. 2024 yılında ikinci el otomobil fiyatlarının kesinlikle düşmeyeceğini belirten Durmaz, fiyatların artmayacağını belirtti.

Otomobil fiyatları günlük değişiyor diyen Durmaz, "2024 yılında ikinci el piyasasında durgunluk hüküm sürecek. Otomobil fiyatları düşmeyecek ama artmayacakta. Aslında fiyatların sabit kalması bile önemli bir gelişme olacak" dedi.

Sıfır Araç Piyasasında ise sürpriz hazırlanın diyen Durmaz, sıfır araç piyasasında üretim miktarı artışı fiyatları yüzde 10 ila 20 seviyesinde düşürecektir dedi.

Noterde araba satışları nasıl?

Piyasada durgunluk olduğunu belirten Durmaz, 2018 yılında ortalama bir noterde günde 40 otomobil satışı gerçekleştiğini ancak 2023 yılında bu sayının 15 ila 20'ye kadar düştüğünü belirtti.

Kaynak: baskatip.com

Etiketler :