Avpgy Halka Arz Yorumları: Kazandırır mı? Alınır mı? Kaç Lot Veriyor?

Avpgy Halka Arz Yorumları: Kazandırır mı? Alınır mı? Kaç Lot Veriyor?
Avpgy (Avrupakent Gayrimenkul Yatirim Ortakligi AS) halka arz yorumlarını ve analizlerini sizler için derledik. Avpgy Halka Arz Yorumları: Kazandırır mı? Alınır mı? Kaç Lot Veriyor?Borsa ve yatırım uzmanımız Hakan Tülek Avpgy'yi...

Avpgy (Avrupakent Gayrimenkul Yatirim Ortakligi AS) halka arz yorumlarını ve analizlerini sizler için derledik. Avpgy Halka Arz Yorumları: Kazandırır mı? Alınır mı? Kaç Lot Veriyor?

Borsa ve yatırım uzmanımız Hakan Tülek Avpgy'yi değerlendirdi:

Son haftalarda Gyo'ların gerilemesi spekülatörlerin işine yaradı. Bütün sosyal platformlarda olumsuz hava estiriliyor. Firmanın bilançolarını inceledim firmanın borcu yok. Toplam yabancı kaynaklar / öz sermaye oranı 0,21, Normalde bu Rasyo 1,5 olduğunda ideal diyor teknik analizciler. Toplam 5,5 milyar tl halka arz büyüklüğü ile tl bazlı en büyük ikinci halka arz oldu. Yeni yatırımlar için ortak arıyor. Bugün kincil piyasaya çıktı, küçük yatırımcı korkutuluyor, panik satışlar olabilir.
Bütün sosyal medya sitelerinde gyo'lar için negatif olarak bahsediliyordu, yaşanan bu durum bence insanları yanlış yönlendirmeye neden oldu ve bu durumlar yaşandı ama sonuçta biliyoruz firmanın borcu yok finansal yapısı çok iyi ve hepsinden önemlisi arkasında Avrupa konutları markasını yapan artaş inşaat var. insanlar korkup malını sattı ama benim gibi sabah alttan ekleme yapanlar şimdiden kara geçti bile, bundan sonra da ivme daha da yukarı yönlü olacaktır.

Etiketler :