Akbank Anında 200 TL İndirim Çeki Veriyor MİGROS Alışverişlerinde Geçerli

Akbank Anında 200 TL İndirim Çeki Veriyor MİGROS Alışverişlerinde Geçerli
Akbank'tan Müjdeli Haber! İlk Kez Müşterisi Olanlara 200 TL Migros Hediye Çeki!

Heyecan verici bir haberle karşınızdayız! Akbank, ilk defa müşterisi olanlara 200 TL değerinde Migros hediye çeki veriyor! Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit:

Tosla uygulamasını indirin. Hemen Akbank Mobil'e gidin ve "1005TOSLA2" davet kodu ile Akbanklı olun.
Kampanyaya katılın. Tosla uygulamasında "Akbank Tosla Kampanyası"nı bulun ve katıl butonuna tıklayın.
Hediye çeki kodunuzu alın. Kampanyaya katılımınız onaylandıktan sonra, 200 TL değerindeki Migros indirim kodunuz SMS ile size gönderilecek.

Unutmayın! Bu kampanya 7 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kaçırmayın!

Akbank Migros hediye çeki kodunuzu nasıl kullanabilirsiniz?

Migros mağazalarında veya Migros Sanal Market'te alışveriş yaparken ödeme adımında "Kupon Kodu Kullan" seçeneğine tıklayarak kodu girebilirsiniz.

Hediye çeki kodunuz tek kullanımlıktır ve 200 TL'nin altındaki alışverişlerde kullanılamaz.
Daha fazla bilgi için:

Akbank Tosla Kampanyası sayfası: https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/akbank-tosla-kampanya.aspx
Migros Sanal Market: https://www.migros.com.tr/
Akbank'ın bu cömert kampanyasını kaçırmayın! Hemen Akbanklı olun ve Migros'ta alışverişlerinizin keyfini çıkarın!

AKBANK 200 LİRA MİGROS HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI

akbank-200-lira-migros-hediye-ceki-bx1k.webp

Toslalılara özel ilk Akbank müşterileri 200 lira Migros hediye çeki alıyor. Akbank 200 lira Migros hediye çeki kampanyası hakkında banka şu açıklamaları yaptı:

7 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’den "1005TOSLA2" davet kodu ile ilk kez Akbanklı olan Toslalılar 200 TL Migros Hediye Çeki kazanıyor. Kampanyadan faydalanmak için "1005TOSLA2" davet kodu ile hemen Akbank Mobil’den Akbanklı olun 200 TL Migros Hediye Çekinin keyfini çıkarın. "1005TOSLA2" davet koduyla Mobilden Akbanklı olmak için hemen tıklayın.

Akbank 200 lira Migros hediye çeki kampanyası koşulları ise bankada yer alan bilgilere göre böyledir:

Kampanya kapsamında "1005TOSLA2" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan Toslalılar 200 TL değerinde Migros indirim kodu kazanacaktır.
Kampanya 7 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihlerinde geçerlidir.
Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.


Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.
Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL tutarındaki Migros Sanal Market indirim kodu sadece Migros Sanal Market web sitesi ve Migros mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir.


Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına "1005TOSLA2" kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayın(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerindeki Migros indirim kodu, Migros (M-MM-MMM-5M-Mjet) Mağazalarında, Macroonline, Sanal Market, Migros Hemen, Macrocenter Mağazalarında geçerlidir (Altın ve Gsm alımı hariçtir).


Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerindeki Migros indirim kodu, müşterinin “ 1005TOSLA2 ” davet kodu ile Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile müşteriye gönderilecektir.


Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerindeki Migros indirim kodu tek kullanımlıktır. Parçalanarak kullanılamaz.


Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerindeki Migros indirim kodu Migros, 5M Migros, Macrocenter ve Migros Jet mağazalarında kasiyere beyan edilerek ve Sanal Market ve Migros Hemen alışverişlerinizde sistem üzerinden kullanılabilir.


Kampanya kapsamında kazanılan 200 TL değerindeki Migros indirim kodu, Migros sanal markette kullanılırsa %80 kadar olan tutarı kod ile ödenebiliyor. Kalan %20 lik tutar kart ile ödenmesi gerekir.Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.


İndirim tutarı karşılığında para iadesi yapılamaz.
İptal ve iade durumlarında kampanyadan tekrar yararlanılamaz.
AKBANK T.A.Ş. ve AKÖDE ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME HİZMETLERİ A.Ş kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanya koşulları ile ilgili konularda AKBANK T.A.Ş. ve AKÖDE ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME HİZMETLERİ A.Ş kayıtları esas alınacaktır.

Etiketler :