2024 Emekli Zammı İddiası İsyan Ettirdi! Asgari Ücretliler de...

2024 Emekli Zammı İddiası İsyan Ettirdi! Asgari Ücretliler de...
Emekliler gelen zamlardan yakınıyor. 2024 emekli zammı ile ilgili gelen kulis bilgisi ortalığı karıştırdı. Emekliler geçen yıl yapılmayan zammın bu yıl telafi edilmesini beklerken kulis bilgileri isyan ettirdi. Asgari ücret için...

Emekliler gelen zamlardan yakınıyor. 2024 emekli zammı ile ilgili gelen kulis bilgisi ortalığı karıştırdı. Emekliler geçen yıl yapılmayan zammın bu yıl telafi edilmesini beklerken kulis bilgileri isyan ettirdi. Asgari ücret için ise neredeyse rakam netleşti.

Emekliler seyyanen zam alamadı. Yüzde 25 zamla ise geçinmek zorundalar. 2024 yılında emeklilere yapılacak zam oranı için gelen kulis bilgisi emeklileri isyan ettirdi. Asgari ücret için ise rakam hemen hemen netleşti. 16.500 TL yeni asgari ücret olacak.

Gelen iddiaya göre memura yüzde 50 zam yapılacakken emeklilere yüzde 30 zam yapılacak. TÜİK Enflasyon verileri yüzde 38 çıkarken emeklilere yüzde 30 zam gelecek iddiası emekli vatandaşların eleştirilerine maruz kaldı.

İşte emeklilerden 2024 ocak zammı yorumları:

Ne olursa olsun hak verilirken vicdan olması gerekiyor. Emekliyi 7500 tl ye mahkûm ettiniz.

Bu yıl emekli zammı yeterli düzeyde olmazsa insanların çok olduğu yerlere kar yağmayabilir (insanlar dua ediyor soğuk olmasın diye).

Doğalgaza zam da yapamadılar seçim dolayısıyla.

Emekli zammı için olması gereken oranı yorumlara yazarak gündem oluşturabilirsiniz!

Etiketler :